Kurs Gotowania wg. Ajurwedy 4.09-6.09.2020 Centrum Promocji Zdrowia Taraska

Ajurweda – co to takiego?

Dlaczego gotowanie wg Ajurwedy jest inne, niż każde inne gotowanie?

Jak to zrobić? Po co to robić? Czy to smaczne? Pożywne?ZDROWE? Dla wszystkich, czy tylko dla niektórych?

Po odpowiedzi zapraszam na program. Kurs jest dla osób preferujących na talerzu roślinki. Czyli będzie wegetariańsko w stronę weganizmu. Bezglutenowo i bezlaktozowo. I dla tych którzy już gotują, choć trochę, lub dobre chęci w tym kierunku wykazują.

Będzie bardzo intensywnie.

1/3 czasu to wykłady – dostaniesz skrypt.

2/3 to zajęcia praktyczne. Ugotujemy 3 duże posiłki po kilka dań w każdym.

Upieczemy chleby, słodycze, pasty, obiady kolacje, przystawki, na co dzień i wyjściowo, a ponieważ to bardzo wczesna jesień, będzie odrobinę surowego.

Zapraszam Was do magicznej Taraski, więc program brdzie obejmował także poranną jogę, wyprawy do lasu, nad rzekę i do wspaniałego gospodarstwa ekologicznego RSW Marianka.

Harmonogram:

Piątek:

17.30 – 20.00 zaczynamy krótką pracą w kuchni, kolacją i wykładem.

Sobota:

7.00 – 8.30 joga i medytacja

8.30 – 9.00 śniadanie

9.00 – 10.00 czas wolny

10.00 – 11.30 wykład

11.30 – 13.30 praca w kuchni

13.30 – 14.00 obiad

14.00 – 15.30 czas wolny

15.30 – 16.30 wykład

16.30 – 18.00 praca w kuchni

18.00 – 18.30 kolacja

18.30 – 20.00 czas wolny

20.00 – 21.00 wieczorna, medytacja spacer

Niedziela:

Kończymy obiadem o 14.30

Miejsce:

Centrum Promocji Zdrowia Taraska.

Cena:

Opłata kursowa: 550 zł, płatne po rejestracji.

Opłata za pobyt zależna od wybranej kategorii info w biurze Centrum Promocji Zdrowia Taraska

Link do rejestracji: zarejestruj się tutaj

Prowadząca:

Monika Dąbrowska tel. 601296392, mail: monikadab12@poczta.onet.pl

podziel się wpisem

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Zobacz również