

Gotowanie wg. ajurwedy
AJURWEDA – najstarszy system medyczny świata stosuje w swojej praktyce dbania o zdrowie bardzo proste zasady.
Jedną z nich jest sposób odżywiania. W profilaktyce, a także w procesie leczenia pożywienie, sposób przygotowania, przyprawienia, jakość produktów, pory posiłków, wielkość porcji odgrywa kluczową rolę.
Dlatego to nie jest zwykły kurs o gotowaniu w stylu hinduskim!!
- Ten kurs daje podstawową wiedzę teoretyczną o Ajurwedzie (musisz zrozumieć dlaczego właśnie w taki sposób) i całe mnóstwo praktycznej.
- W ciągu 3 spotkań gotujemy 3 główne posiłki, po 4 – 5 dań w każdym.
- Prócz tego pieczemy chleby, robimy pasty, ghee, panir, przyprawy, posypki, no i hity każdego kursu- lody i inne słodycze.
- Zapewniam Was, że jest zaskakująco, inspirująco, smacznie i rodzina w domu też się pożywi.
- Ten program daje zupełnie nowe spojrzenie na pożywienie. Zazwyczaj myśląc o posiłku mamy w głowie i na końcu języka atrakcyjny smak, potem wartości odżywcze, no i czasem kalorie.
Ajurweda odsłania jeszcze inne wymiary tego co mamy na talerzu i między innymi tą naprawdę transformującą wiedzą podzielę się z Wami. Menu kursów zmienia się wraz z porami roku i nadchodzącymi świętami.
Kursy prowadzę stacjonarnie w miastach i wyjazdowe w Centrum Promocji Zdrowia w Tarasce.
Nauczycielem kursu Gotowanie wg. Ajurwedy zostałam w 2015 roku i od tego czasu poprowadziłam wiele tych programów.
ZOBACZ FILM Z KURSU GOTOWANIA WG AJURWEDY
Zapraszam odwiedź zakładkę O MNIE
Na kursy można zapisać się bezpośrednio u mnie KONTAKT
podziel się wpisem

Kurs Gotowania wg. Ajurwedy 7-9 maj 2021 Centrum Promocji Zdrowia Taraska
Ajurweda – co to takiego? Dlaczego gotowanie wg Ajurwedy jest inne, niż każde inne gotowanie? Jak to zrobić? Po co to robić?

Kurs Gotowania wg. Ajurwedy 3-5 wrzesień 2021 Centrum Promocji Zdrowia Taraska
Ajurweda – co to takiego? Dlaczego gotowanie wg Ajurwedy jest inne, niż każde inne gotowanie? Jak to zrobić? Po co to robić?

Kurs Gotowania wg. Ajurwedy 5-7 marzec 2021 Centrum Promocji Zdrowia Taraska
Ajurweda – co to takiego? Dlaczego gotowanie wg Ajurwedy jest inne, niż każde inne gotowanie? Jak to zrobić? Po co to robić?