Wiosna w Kuchni Ajurwedyjskiej 16-18 kwiecień, Łódź UWAGA-WYPRZEDANE!

Kuchnia ajurwedyjska

Zapraszam wszystkich zainteresowanych Ajurwedyjskim stylem życia w szczególności kuchnią i gotowaniem zgodnie z zasadami Ajurwedy.

W programie:

  • wiedza o podstawach Ajurwedy,
  • przewodnik jedzenia,
  • rytmy dnia,
  • okresy życia w ujęciu ajurwedyjskim,
  • trzy bioenergie, 6 smaków, 3 jakości,
  • przyprawy i wiosenne porady.

Gotowanie:

Podstawowe, typowe dla Ajurwedy półprodukty i potrawy, dostosowane do pory roku a także do naszego klimatu. Modyfikacje europejskie – typu chleb, pasty, paprykarze, fałszywa kaszanka, fałszywe steki i kotlety ” schabowe” Z czego? Niespodzianka.

To bardzo intensywny program, bo nie tylko będzie o gotowaniu, ale także o stylu życia.

Dla kogo?

Dla osób które już interesują się ajurwedą, jak i dla zupełnych nowicjuszy, dla Pań i Panów, dla osób poszukujących inspiracji, dla tych, którzy chcą coś zmienić w swoim życiu.

Jeśli jednak myślisz, że nauczysz się tu gotować od podstaw, to hmm, może niekoniecznie tutaj.

Harmonogram:

Piątek:

17.30 – 21.30. Przyjdź z pustym brzuszkiem! Zaczynamy kolacją.

Następnie wykład wstępny i idziemy do kuchni.

Sobota :

10.00 – 15.00 wykłady i gotowanie i oczywiście konsumpcja

Niedziela:

10.00 – 14.00 jw.

Cena:

550 zł, w tym produkty i skrypt.

Kwotę proszę wpłacić na wskazane konto.

(UWAGA! KURS WYPRZEDANY, BRAK MIEJSC) Ilość miejsc bardzo ograniczona, bo mamy do dyspozycji niezbyt dużo miejsca.

Prowadząca:

Monika Dąbrowska, tel, 601296392,

Dokładny adres podaję po rejestracji.

podziel się wpisem

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Zobacz również