Jesień w Kuchni i Praktyce Ajurwedyjskiej 25-27 wrzesień Łódź

Zapraszam wszystkich zainteresowanych Ajurwedyjskim stylem życia, w szczególności kuchnią i gotowaniem zgodnie z zasadami Ajurwedy ze szczególnym uwzględnieniem pory jesiennej.

W programie:

  • wiedza o podstawach Ajurwedy,
  • przewodnik jedzenia, rytmy dnia,
  • pory roku ,
  • okresy życia w ujęciu ajurwedyjskim,
  • trzy bioenergie,
  • 6 smaków,
  • 3 jakości,
  • przyprawy i jesienne porady

Gotowanie:
Podstawowe, typowe dla Ajurwedy półprodukty i potrawy, dostosowane do pory roku a także do naszego klimatu. modyfikacje europejskie typu chleb, pasty do chleba i np. steki z czerwonej kapusty lub kotlety ” schabowe” Z czego? Niespodzianka.
To bardzo intensywny program, bo nie tylko będzie o gotowaniu, ale także o stylu życia. Zawsze poświęcam dużo uwagi na zrozumienie!

Dla kogo?
Dla osób które już interesują się ajurwedą, jak i dla zupełnych nowicjuszy, dla Pań i Panów, dla osób poszukujących inspiracji, dla tych, którzy chcą coś zmienić w swoim życiu, ale jeśli myślisz, że nauczysz się tu gotować, to radzę wybrać inny program.

Harmonogram:

Piątek:
17.30 – 21.30. Przyjdź z pustym brzuszkiem! Zaczynamy kolacją.
Następnie wykład wstępny i idziemy do kuchni.
Sobota:
10.00 – 15.30 wykłady i gotowanie i oczywiście konsumpcja
Niedziela:
10.00 – 14.30 wykłady i gotowanie i oczywiście konsumpcja

Pierwszego dnia przyjdźcie na lekkim głodzie.

Cena:
500 zł, w tym produkty i skrypt, płatne na wskazane konto

Organizacja i prowadzenie:
Monika Dąbrowska tel: 601296392,
Dokładny adres po rejestracji.

Nauczycielem kursu Gotowanie wg. Ajurwedy zostałam w 2015 roku i od tego czasu poprowadziłam wiele tych programów. To moja pasja i misja jednocześnie.

podziel się wpisem

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Zobacz również