Ajurwedyjskie Smaki Lata 3-5 lipiec 2020r

Kuchnia ajurwedyjska

Dlaczego gotowanie wg Ajurwedy jest inne, niż każde inne gotowanie?
Jak to zrobić? Po co to robić? Czy to smaczne? Pożywne?ZDROWE? Dla wszystkich, czy tylko dla niektórych?
Dość pytań.
Teraz parę odpowiedzi.
AAAAAA!!!! Większość jednak w czasie programu.
Może tylko takie info,że kurs jest dla osób preferujących na talerzu roślinki. I dla tych którzy już gotują, choć trochę, lub dobre chęci w tym kierunku wykazują.
Będzie bardzo intensywnie.
1/3 czasu to wykłady – dostaniesz skrypt.
2/3 to zajęcia praktyczne. Ugotujemy 3 duże posiłki po kilka dań w każdym.
Upieczemy chleby, słodycze, pasty, obiady kolacje, przystawki, na co dzień i wyjściowo, a ponieważ to lato, będzie trochę surowego.
Zapraszam Was do magicznej Taraski, więc program brdzie obejmował także poranną jogę, wyprawy do lasu, nad rzekę i do wspaniałego gospodarstwa ekologicznego RSW Marianka.

Harmonogram:

  • Piątek:

17.30 – 20.00 zaczynamy krótką pracą w kuchni, kolacją i wykładem.

  • Sobota:

7.00 – 8.30 joga i medytacja
8.30 – 9.00 śniadanie
9.00 – 10.00 czas wolny
10.00 – 11.30 wykład
11.30 – 13.30 praca w kuchni
13.30 – 14.00 obiad
14.00 – 15.30 czas wolny
15.30 – 16.30 wykład
16.30 – 18.00 praca w kuchni
18.00 – 18.30 kolacja
18.30 – 20.00 czas wolny
20.00 – 21.00 wieczorna, medytacja spacer

  • Niedziela:

Kończymy obiadem o 14.30

  • Miejsce:

Centrum Promocji Zdrowia Taraska

  • Cena:

Opłata kursowa: 550 zł,
Opłata za pobyt zależna od wybranej kategorii

  • Link do rejestracji:

https://www.artofliving.org/pl-pl/program/1801

  • Prowadząca:

Monika Dąbrowska tel. 601296392, mail: monikadab12@poczta.onet.pl

Do ZOBACZENIA

podziel się wpisem

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Zobacz również