Wytrawne babeczki batatowo – pasterowakowe.

Kuchnia ajurwedyjska

Składniki:

  • 1 dorodny pasternak ugotowany na parze
  • 1 średni batat także ugotowany na parze.
  • 6 łyżek płatków owsianych
  • 2 łyżki oleju
  • sól do smaku
  • trochę przegotowanej wody, lub lepiej wody z gotowania na parze.
  • 1/4 łyżeczki sproszkowanego chili, lub trochę mniej, zależy od gustu
  • sok z 1/2 cytryny
  • 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia

podziel się wpisem

Zobacz również

WIOSENNY DETOKS AJURWEDYJSKI 1-5 MAJ

Wiosenny Detoks Ajurwedyjski w Osadzie Shalima Yoga& Spa 01-05 MAJ JUŻ CZAS, ABY ZAPLANOWAĆ!!!!TAK JUŻ DZIŚ!!!! Osada Shalima to niezwykłe miejsce prowadzone,

NASIADÓWKI -💋❤️ DLA KOBIET❤️💋

Drogie Panie!Zbliża się szczególny dzień w roku, często traktowany z lekka ironicznie, wiadomo historycznie PRL – goździki i rajstopy. 💋Świętujemy,💋Lub nie.💋Z kwiatkiem💋Z

Gotowanie wg Ajurwedy 15-17.03.2024

Już jest nowy wiosenny termin kursuGotowanie wg Ajurwedy.15 -17 MarzecCentrum Promocji Zdrowia TaraskaLink do rejestracji:https://www.artofliving.org/pl-pl/program/2874 W marcu jesteśmy już na progu wiosny,