Zapraszam wszystkich zainteresowanych Ajurwedyjskim stylem życia w szczególności kuchnią i gotowaniem zgodnie z zasadami Ajurwedy.
W programie:
- wiedza o podstawach Ajurwedy,
- przewodnik jedzenia,
- rytmy dnia,
- okresy życia w ujęciu ajurwedyjskim,
- trzy bioenergie, 6 smaków, 3 jakości,
- przyprawy i wiosenne porady.
Gotowanie:
Podstawowe, typowe dla Ajurwedy półprodukty i potrawy, dostosowane do pory roku a także do naszego klimatu. Modyfikacje europejskie – typu chleb, pasty, paprykarze, fałszywa kaszanka, fałszywe steki i kotlety ” schabowe” Z czego? Niespodzianka.
To bardzo intensywny program, bo nie tylko będzie o gotowaniu, ale także o stylu życia.
Dla kogo?
Dla osób które już interesują się ajurwedą, jak i dla zupełnych nowicjuszy, dla Pań i Panów, dla osób poszukujących inspiracji, dla tych, którzy chcą coś zmienić w swoim życiu.
Jeśli jednak myślisz, że nauczysz się tu gotować od podstaw, to hmm, może niekoniecznie tutaj.
Harmonogram:
Piątek:
17.30 – 21.30. Przyjdź z pustym brzuszkiem! Zaczynamy kolacją.
Następnie wykład wstępny i idziemy do kuchni.
Sobota :
10.00 – 15.00 wykłady i gotowanie i oczywiście konsumpcja
Niedziela:
10.00 – 14.00 jw.
Cena:
550 zł, w tym produkty i skrypt.
Kwotę proszę wpłacić na wskazane konto.
Ilość miejsc bardzo ograniczona, bo mamy do dyspozycji niezbyt dużo miejsca.
Prowadząca:
Monika Dąbrowska, tel, 601296392,
Dokładny adres podaję po rejestracji.