Warsztaty gotowania wg Ajurwedy, Taraska 28.02.2020-01.03.2020

Każda pora roku ma wg Ajurwedy specjalną dietę. Przełom lutego i marca to powolne wchodzenie w czas wiosny. Co prawda tegoroczna zima, to prawie wiosna, ale nasze organizmy i tak pracowały w trybie zmagazynuj, ocieplaj , gromadź.

Powoli będziemy musieli tych nadmiarów zacząć się pozbywać. Czyli na początek lekko zmodyfikować dietę, a potem to już zapraszam na DETOKS AJURWEDYJSKI W KARWI 25 – 29. 03.
Ale zanim Karwia, zapraszam po umiejętności i wiedzę do gościnnej Taraski. Co będziemy robić: oczywiście gotować 2/3 czasu, a reszta to teoria 1/3. Postaram się aby wszyscy dobrze zrozumieli podstawy.Bez zrozumienia, nie ma potem postępu.

Korzyści z programu:

  • Zrozumiesz podstawy teoretyczne Ajurwedy,
  • Zyskasz wiedzę jak je wprowadzić w życie.
  • Nauczysz się przygotowywać i komponować posiłki z dbałością o zachowanie najwyższej jakości pożywienia.
  • Zyskasz inspiracje.
  • W planie joga, medytacja jak to w takim ośrodku dedykowanym Ajurwedzie.
  • Doświadczysz różnicy.
  • Ponadto: upieczemy chleby, zrobimy pasty do pieczywa, zrobimy słodkości, 2 obiady i 2 kolacje. będzie hindusko, europejsko, ekologicznie, wegańsko ( za wyjątkiem ghee i miodu) i WESOŁO.
  • 15 godzin warsztatu w tym 1/3 poświęcona na teorię, 2/3 to praktyka.
  • Można też będzie skorzystać z terapii ajurwedyjskich. No róg obfitości z przyjemnościami dla ciała i duszy.

Harmonogram zajęć:
zaczynamy w piątek o godz. 17.30
zakończenie w niedzielę o godz.14.30

Monika Dąbrowska – prowadzenie, mail: monikadab12@poczta.onet.pl, tel 601296392,

Cena 500zł. płatna po rejestracji na www.artofliving.pl, w cenie skrypt i wszystkie produktyZakwaterowanie płatność wg. cennika.

Zaczynamy w piątek o 17.30, zakończenie w niedzielę o 14.30.

Zapraszam do kontaktu:)

podziel się wpisem

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Zobacz również