Gotowanie wg Ajurwedy -Edycja Świąteczna Warszawa 6-8.12.2019

Podczas tego kursu nauczysz się :

  • przygotowywać lekkostrawne, zrównoważone posiłki
  • poznasz właściwości przypraw i nauczysz się je stosować
  • poznasz podstawy teoretyczne Ajurwedy
  • ponieważ to edycja świąteczna ugotujemy coś ekstra na świąteczny obiad, wigilię, coś słodkiego.

Korzyści:

  • Zrozumiesz podstawy teoretyczne Ajurwedy,
  • Zyskasz wiedzę jak je wprowadzić w życie.
  • Nauczysz się przygotowywać i komponować posiłki z dbałością o zachowanie najwyższej jakości pożywienia.
  • Zyskasz inspiracje.
  • Doświadczysz różnicy.

Będzie wegetariańsko w stronę weganizmu, ekologicznie i bezglutenowo.
Ponadto, upieczemy chleby, zrobimy pasty do pieczywa, zrobimy słodkości bez jajek i cukru.
1/3 warsztatu poświęcona jest na teorię, 2/3 to praktyka.

Harmonogram zajęć i miejsce kursu

piątek: godz. 17.30 do 21.30
sobota, niedziela: godz.10.00 do 15.30

Prowadzenie:

Monika Dąbrowska – Entuzjastka wiedzy i praktyki ajurwedyjskiej, prowadzi programy: Sri Sri Yoga, Sztuka Oddechu, Gotowanie wg. Ajurwedy, Autorka programu Holistyczny Wellness, terapeutka ajurwedyjskiej terapii Marma, organizatorka wielu wyjazdów w odległe zakątki świata.
tel: 601296392, mail: monikadab12@poczta.onet.pl, www.ajurwedanacodzien.pl
Cena: 500 zł.

Rejestracja na www.artofliving.pl, płatność po otrzymaniu info ze strony

Adres:

Warszawa ul. Patriotów 299, siedziba firmy Enso Electronics
vis a vis stacji PKP Międzylesie.

Zapraszam do kontaktu:)

podziel się wpisem

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Zobacz również