Relacja z kursu gotowania w Tarasce

Warsztaty ajurwedy

Poniżej informacje o programie, który odbył się w Tarasce w kwietniu.
Zapraszam na kolejne warsztaty.

Program szczególnie dla osób szukających inspiracji dietetycznych przy problemach z nadwagą, celiaklją, uczuleniem na laktozę i z niedoczynnością tarczycy, Hashimoto, reumatoidalny zapaleniem
stawów, dla wszystkich, którzy chcą ograniczyć stany zapalne, pragną ograniczyć spożycie białka zwierzęcego.

Podczas tego kursu nauczysz się :

  • przygotowywać lekkostrawne, zrównoważone posiłki dostosowane do typu konstytucji;
  • poznasz właściwości przypraw i nauczysz się je stosować;
  • poznasz domowe remedia na najczęstsze dolegliwości;
  • poznasz podstawy teoretyczne Ajurwedy;
  • wdrożysz się w rytm dnia proponowany przez ajurwedę kreujący zdrowie i dobrostan.

KORZYŚCI JAKIE DAJE KURS:

  • Zrozumiesz podstawy teoretyczne Ajurwedy,
  • Zyskasz wiedzę jak je wprowadzić w życie.
  • Nauczysz się przygotowywać i komponować posiłki z dbałością o zachowanie najwyższej jakości pożywienia.
  • Zyskasz inspiracje.
  • Doświadczysz różnicy.

podziel się wpisem

Zobacz również

NASIADÓWKI -💋❤️ DLA KOBIET❤️💋

Drogie Panie!Zbliża się szczególny dzień w roku, często traktowany z lekka ironicznie, wiadomo historycznie PRL – goździki i rajstopy. 💋Świętujemy,💋Lub nie.💋Z kwiatkiem💋Z

Letnie strączki.

Zielony groszek.Groszek zielony to warzywo, które w formie naturalnie surowej czyli takiej prosto z krzaka jest raczej mało popularne. To znaczy, znamy