Kuchnia ajurwedyjska

Błyskawiczny letni, leciutki obiadek. W 15 minut maks.

Składniki: 3 garści makaronu z soczewicy Kawałek pora 8 fasolek szparagowych 4 szparagi 2 małe papryczki chili, ...
czytaj dalej
Kuchnia ajurwedyjska

Wytrawne babeczki batatowo – pasterowakowe.

Składniki: 1 dorodny pasternak ugotowany na parze 1 średni batat także ugotowany na parze. 6 łyżek płatków ...
czytaj dalej
Kuchnia ajurwedyjska

Dyniowe babeczki na śniadanie, deser lub na piknik.

Składniki: 1/3 ugotowanej na parze dyni hokkaido (ze skórą) 1/2 dużego batata także ugotowanego na parze. 1 ...
czytaj dalej
Kuchnia ajurwedyjska

Babeczki ziemniaczane!

Te babeczki to świetny zamiennik dla kasz i makaronów, także ziemniaków. Super dodatek do wszelkich warzywnych sosów ...
czytaj dalej
Kuchnia ajurwedyjska

Jesienny lekki obiadek lub ciepła kolacyjka

Mega prosty, szybki i lekki obiadek albo ciepła kolacyjka. Jesienna oczywiście. Na taką cieplejszą aurę.W czasie przymrozków ...
czytaj dalej
Kuchnia ajurwedyjska

Śniadanie narciarza

Śniadanie narciarza, jest bardzo wymagające. Powinno być rozgrzewające, lekkostrawne i dające porządną dawkę energię na kilka godzin. ...
czytaj dalej