Warsztaty gotowania wg Ajurwedy, Łódź 5-7.07.2019

Kuchnia ajurwedyjska

Ajurweda – co to takiego? Dlaczego gotowanie wg Ajurwedy jest inne, niż każde inne gotowanie? Jak to zrobić? Po co to robić? Czy to smaczne? Pożywne?ZDROWE? Dla wszystkich, czy tylko dla niektórych?

Dość pytań. Teraz parę odpowiedzi.
Noooo!!!! Większość jednak w czasie programu.
Może tylko takie info ,że kurs jest dla osób preferujących na talerzu roślinki. I dla takich co to już gotują, a nie dopiero zamierzają stawiać pierwsze kroki, bo jak same mówią mają do gotowanie dwie lewe ręce.
Będzie bardzo intensywnie.
1/3 czasu to wykłady – dostaniesz skrypt.
2/3 to zajęcia praktyczne. Ugotujemy 3 duże posiłki po kilka dań w każdym.
Upieczemy chleby, słodycze, pasty i ponieważ to lato będzie dużo surowego.
Rodzinę możecie przygotować na dojadanie, bo zawsze uczestnicy do domu wychodzą z pełnymi pudełkami i słoikami.
Edycja łódzka jest jak zwykle bardzo kameralna, więc zgłaszajcie się biegiem. Dla osób z poza Łodzi pomagam z noclegami.

Harmonogram:
piątek: 17.30 – 21.30 przyjdź na lekkim głodzie

Prowadząca: Monika Dąbrowska tel. 601296392,
mail: monikadab12@poczta.onet.pl, www.ajurwedanacodzien.pl
Cena; 500zł płatne na konto Art Of Living Education
Dokładny adres miejsca kursu po kontakcie z prowadzącą.

Trzy terminy:
Łódź 5 – 7 lipiec
Warszawa 9 – 11 sierpień

Taraska 6 – 8 wrzesień

podziel się wpisem

Zobacz również

WIOSENNY DETOKS AJURWEDYJSKI 1-5 MAJ

Wiosenny Detoks Ajurwedyjski w Osadzie Shalima Yoga& Spa 01-05 MAJ JUŻ CZAS, ABY ZAPLANOWAĆ!!!!TAK JUŻ DZIŚ!!!! Osada Shalima to niezwykłe miejsce prowadzone,

Zioła

NASIADÓWKI -💋❤️ DLA KOBIET❤️💋

Drogie Panie!Zbliża się szczególny dzień w roku, często traktowany z lekka ironicznie, wiadomo historycznie PRL – goździki i rajstopy. 💋Świętujemy,💋Lub nie.💋Z kwiatkiem💋Z

Gotowanie wg Ajurwedy 15-17.03.2024

Już jest nowy wiosenny termin kursuGotowanie wg Ajurwedy.15 -17 MarzecCentrum Promocji Zdrowia TaraskaLink do rejestracji:https://www.artofliving.org/pl-pl/program/2874 W marcu jesteśmy już na progu wiosny,