Ajurweda – co to takiego?
Dlaczego gotowanie wg Ajurwedy jest inne, niż każde inne gotowanie?
Jak to zrobić? Po co to robić? Czy to smaczne? Pożywne? ZDROWE? Dla wszystkich, czy tylko dla niektórych?
Po odpowiedzi zapraszam na program. Kurs jest dla osób preferujących na talerzu roślinki. Czyli będzie wegetariańsko w stronę weganizmu. Bezglutenowo i bezlaktozowo. I dla tych którzy już gotują, choć trochę, lub dobre chęci w tym kierunku wykazują.
Będzie bardzo intensywnie.
1/3 czasu to wykłady – dostaniesz skrypt, wiele porad i przepisów, ( bardzo dbam o to aby wszyscy zrozumieli podstawy)
- 3 bio energie,
- 5 elementów,
- 6 smaków, dinacharia, rutacharia. Jeśli nie wiesz o co chodzi to tym bardziej przyjeżdżaj!
2/3 to zajęcia praktyczne. Ugotujemy 3 duże posiłki po kilka dań w każdym.
Upieczemy chleby, słodycze, pasty, obiady kolacje, przystawki, na co dzień i wyjściowo, a ponieważ to już nadchodzi wiosna ugotujemy coś na sycące rozgrzanie i wiosenne oczyszczanie.
Zapraszam Was do magicznej Taraski.
Zapraszam Was do magicznej Taraski.
Tutaj wszystko jest magiczne: spacery, las, rzeki.
Zakochasz się w tym miejscu tak jak ja.
Można także skorzystać z zabiegów ajurwedyjskich.
Miejsce:
Centrum Promocji Zdrowia Taraska.
Cena:
Opłata kursowa:
550 zł plus koszty zakwaterowania. Szczegóły zakwaterowania na stronie www.centrumtaraska.pl
Rejestracja przez stronę www.artofliving.pl
Do zobaczenia w piątek 5 go marca o 17.30 Przywieźcie puste brzuszki bo zaczynamy od kolacji.
Rejestracja przez stronę www.artofliving.pl.
Prowadząca:
Monika DąbrowskaW razie pytań jestem do Waszej dyspozycji,
tel. 601296392, mail. monikadab12@poczta.onet.pl.