Bomba enzymatyczna

Kuchnia ajurwedyjska

To sałatka, pełna białka, lekkostrawnego tłuszczu.

Składniki dla 2 osób

  • Szklanka skiełkowanej fasolki mung
  • 1/2 miękkiego awokado
  • 10 cm. zielonego ogórka
  • Sok z 1/2 limonki
  • Starta, skórka z 1 limonki
  • Szczypiorek
  • Sól, pieprz,

Wykonanie

  • Awokado, ogórek, sok, startą skórkę zmiksuj z solą i pieprzem. Powstanie sos.
  • Wymieszaj sos z fasolką mung, posyp szczypiorkiem i przybierz np. wstążkami czerwonej papryki.

podziel się wpisem

Zobacz również

WIOSENNY DETOKS AJURWEDYJSKI 1-5 MAJ

Wiosenny Detoks Ajurwedyjski w Osadzie Shalima Yoga& Spa 01-05 MAJ JUŻ CZAS, ABY ZAPLANOWAĆ!!!!TAK JUŻ DZIŚ!!!! Osada Shalima to niezwykłe miejsce prowadzone,

NASIADÓWKI -💋❤️ DLA KOBIET❤️💋

Drogie Panie!Zbliża się szczególny dzień w roku, często traktowany z lekka ironicznie, wiadomo historycznie PRL – goździki i rajstopy. 💋Świętujemy,💋Lub nie.💋Z kwiatkiem💋Z